Fine Dining pe timp de pandemie? Pare putin probabil, dar o serie de restaurante reprezentative din Bucuresti fac livrari in aceasta perioada, iar meniurile sunt cat se poate de atragatoare. Si chiar daca pe 15 mai vor fi ridicate o serie de restrictii, este foarte posibil ca restaurantele sa mai ramana inchise o perioada. Motiv bun pentru a va propune recomandari de restaurante faine care fac livrari in aceasta perioada.
Restaurant NOUA – Bucatarie Romaneasca
restaurantul lui Alex Petricean, unul dintre cei mai apreciati chefs din Romania, este considerat de multi (inclusiv restocracy cel mai bun restaurant din Bucuresti
in aceasta perioada, restaurantul, aflat pe strada Popa Nan 7, face livrari sau ofera posibilitatea ridicarii comenzii din locatie
meniurile zilnice sunt o extensie a creativitatii din restaurant si includ antreu/supa, fel principal si desert. Meniurile de doua persoane au tariful de 130 lei, iar cele de 4 persoane de 195 lei, in acest caz fiind inclusa si o sticla de vin. Livrarea este gratuita in tot Bucurestiul
periodic sunt pregatite meniuri speciale (cum a fost cazul de Florii sau de Paste), meniuri care sunt epuizate destul de rapid
detalii suplimentare regasiti pe facebook si pe ialoc.ro
O adevarata experienta culinara, o explozie de gusturi si arome unice! Fara indoiala cel mai bun restaurant din Tara. Felicitari Alex!Ciprian, Google Reviews Restaurant NOUA
Restaurant KANE – New Romanian Cuisine
tot restaurant fain, tot despre noua bucatarie romaneasca veti regasi si la KANE, restaurant de rezonanta in domeniul gastronomic bucurestean
in aceasta perioada, restaurantul, aflat intr-o superba casa, pe strada Dianei 9 (in apropiere de piata Rosetti), face livrari sau ofera posibilitatea ridicarii comenzii din locatie
meniurile sunt de weekend (antreu+fel principal+desert, fie o zi de weekend, fie weekend complet, la tariful de 50, respectiv 140 lei)
periodic sunt pregatite meniuri speciale (spre exemplu, acum este dispnibil un meniu de 1 Mai, cu starter, main si desert si vin/bere/suc in functie de numarul de persoane, tariful incepand de la 80 lei/persoana)
detalii suplimentare regasiti pe facebook si pe ialoc.ro
Mancarea este excelenta si gustul, aromele si texturile sunt cu adevarat de fine-dining.Radu, Google Reviews Restaurant KANE
VOILA BISTROT
recunoscut pentru ingredientele de calitate pe care le foloseste, mare parte provenind de la producatori locali, Voila este un restaurant mic, cu o terasa superba, ascuns pe strada Constantin Budisteanu, la nr. 18
Radu Dumitrescu, proprietarul si CHEF-ul locului, pregateste periodic in aceasta perioada o serie de preparate reprezentative, precum puiul Matei sau ciocolata de casă cu trufe și caramel sărat
detalii suplimentare regasiti pe facebook
Bucatarie impecabila. Selectie de vinuri excelenta. Preturi corecte.Sebastian, Google Reviews Restaurant VOILA
Restaurant MAIZE farm to table
alături de NOUA și KANE, Maize face parte din seria restaurantelor cu bucătărie românească nouă, punând accent pe ingrediente cât mai naturale (aici, de-altfel, am mancat si cea mai buna salata de rosii din oras)
aflat la etajul al doilea al unei case din apropiere de Piata Dorobanti, pe strada Paris 61a, restaurantul are un nou meniu periodic, pregatit de Chef Daniel Palici
in aceasta perioada, este disponibil un meniu zilnic, ce include supa, salata, fel principal si desert
detalii suplimentare regasiti pe facebook si pe ialoc.ro
Mancare exceptionala. Porumbelul a fost magnific. Desertul delicios!Catalin, Google Reviews Restaurant MAIZE
J’AI BISTROT
fără pretenții de fine-dining, dar cu mâncare gustoasă, J’ai este un bistro pe care il recomandăm pentru mâncăruri fără ifose
pentru pick up si livrare (FoodPanda, Takeaway, Uber eats) este disponibil meniul zilei (ciorba + fel principal, 27 lei), iar periodic sunt anuntate meniuri speciale
detalii suplimentare regasiti pe facebook
Locul este foarte misto, iar atmosfera e chill. Exista locuri de joaca pt copii. Servirea e buna, preturile sunt ok, mancarea e variata.Razvan, Google Reviews J’AI BISTROT
Restaurant NOEME
noua destinație culinară coordonată de surorile Diaconu (de la Bistro Guxt) se află in apropiere de Piata Unirii, pe strada Anton Pann, nr. 29
in aceasta perioada, este disponibil un meniu zilnic, ce include gustare, fel principal si desert, disponibil la tariful de 140 lei (2 persoane) sau 185 lei (4 persoane)
pentru 1 Mai este disponibil un meniu special, denumit simbolic “Ospatul chiaburului”, la tariful de 170 lei pentru doua persoane
detalii suplimentare regasiti pe facebook si pe ialoc.ro
Top! Arome… texturi! Se vede pasiunea si grija ca totul sa fie ok. Marian, Google Reviews Restaurant NOEME